Meer resultaten voor strandlaken met naam hema

strandlaken met naam hema
Personaliseer handdoeken met naam - Hippe Handdoeken.
Een strandlaken borduren is een schitterende optie. Zo weet je zeker dat het jouw strandlaken is. Ben je op zoek naar een origineel cadeau dan is een gepersonaliseerd strandlaken zeker een aanrader! Verras een bruidspaar. Gepersonaliseerde handdoeken of badjassen zijn ook het perfecte cadeau voor een bruidspaar. Borduur onze producten met de namen, Mr. Mrs, datum of een andere toepasselijke kreet! Handdoek met naam.
https://www.sleepworld.be/beddinghouse-tropical-treasure-dekbedovertrek-groen.html
Handdoek met naam geborduurd.
Bent u wel op zoek naar een handdoek met naam, een gepersonaliseerde handdoek, maar heeft u liever een bedrukte handdoek of een groot strandlaken of saunalaken met naam? Kijk dan hier. - Selecteer a.u.b. 50 x 100 cm. 70 x 140 cm €5,00., - Selecteer a.u.b. Naam/tekst max 15 karakters. Resterende karakters: 15. Extra regel of Emoticon borduren?
strandlaken met naam hema
Badtextiel: Handdoek, Douchelaken en Badlaken met naam borduren BorduurKoning.
Handdoek webshop KLIK HIER 50 x 100 cm. Douchelaken webshop KLIK HIER 70 x 140 cm. Badlaken webshop KLIK HIER 100 x 200 cm. Badjassen hebben wij in 3 kleuren: wit, fuchsia, grijs en donkergrijs. te bestellen in de webshop KLIK HIER. Deze badjassen vallen normaal en zijn te verkrijgen in de maten S, M, L en XL. Deze zijn los of met naam te bestellen in onze webwinkel.
strandlaken met naam hema
HANDDOEK MET NAAM. Borduren met tekst of logo.
Keuze uit 15 verschillende kleuren. Handdoeken laten borduren met naam of tekst? Een uniek en tegelijkertijd praktisch cadeau voor een verjaardag, als bedankje voor die lieve vriendin, als housewarming gift of gewoon lekker voor jezelf? Dan is deze gepersonaliseerde handdoek perfect!
strandlaken met naam hema

Contacteer ons